Hesabını ve verilerini silme
Yadigar hesabını ve ona bağlı bütün verileri istediğin zaman silebilirsin.
Uygulamadan (önerilen)
- Yadigar'ı aç ve Ayarlar sekmesine git.
- En alttaki "Hesabımı ve Tüm Verilerimi Sil" düğmesine dokun.
- Onayla.
Uygulama telefonunda yoksa
kontakt@aytelug.com adresine, Yadigar'a giriş yaptığın Apple ya da Google hesabının e-posta adresinden "Hesabımı silin" konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğruladıktan sonra en geç 30 gün içinde silme işlemini başlatır ve sana bildiririz.
Neler silinir
- Hesap bilgilerin (giriş kimliğin, e-postan, adın)
- Oluşturduğun bütün karakterler, fotoğraflar ve portreler
- Anılar, görüşme dökümleri ve özetleri
- Ses ayarların ve tasarladığın sesler (sağlayıcıdan da silinir)
Ne zaman
Silme isteğinden hemen sonra oturumların kapanır ve verilerine erişilemez. 30 gün içinde aynı yöntemle yeniden giriş yaparsan hesabın geri gelir; bu, yanlışlıkla silmelere karşı bir güvencedir. 30 gün sonunda her şey kalıcı olarak silinir. Yedeklerdeki kopyalar en geç 14 gün içinde ortadan kalkar.
Güvenlik kayıtları (giriş ve silme olaylarının zamanı ve IP adresi) yasal yükümlülükler nedeniyle 1 yıl saklanır; bunlar konuşma ya da anı içermez.
Yalnızca bazı verileri silmek
Hesabını silmeden de tek bir karakteri, anıyı, fotoğrafı ya da konuşma dökümünü uygulamadan silebilirsin.